Narcos

Vacature – Teamleider orderafhandeling

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een proactief logistiek talent die het leuk vindt om samen met een klein team zo efficiënt mogelijk de orders af te handelen? Heb je een afgeronde mbo-opleiding in een logistieke richting en ben je een kei in planmatig, efficiënt en accuraat werken? En zou je het tof vinden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor onze coöperatie? Lees dan verder en reageer snel!

Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van kwekers die zich richt op het telen van mini gerbera’s van uniforme, betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Wij telen de meest milieuvriendelijke gerbera ter wereld met de laagst mogelijke CO2 uitstoot. De aangesloten 7 leden produceren op ruim 32 hectare jaarlijks circa 250 miljoen mini gerbera’s welke voornamelijk worden geleverd aan de grootschalige Retail in Europa. Wij investeren in een langdurige en nauwe samenwerking met onze klanten. Zo zijn alle kwekerijen MPS-Product Proof, Sedex en Chain of Custody gecertificeerd. Naast de productielocaties van de aangesloten telers beschikken we over een centrale DC in Poeldijk waar we de orders verzendklaar maken en boeketten worden geproduceerd.

Met het oog op verdere groei van de coöperatie is er behoefte aan versterking van ons logistiek team. Om hier invulling aan te geven, zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie:

Teamleider orderafhandeling(Fulltime)

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een klein en slagvaardig team. Je geeft als meewerkend voorman, samen met twee collega’s, operationeel leiding aan een groep uitzendkrachten binnen het DC. Je zorgt voor een vloeiende afhandeling van alle orders en dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Je draagt er zorg voor dat de orders tijdig en correct gereed staan voor verlading. Je signaleert knelpunten in het orderafhandelingproces en weet deze op te lossen. Ook weet je ideeën voor te dragen ter optimalisering van het logistiek proces. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het DC voor de orderafhandeling en rapporteert aan de logistiek manager.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een logistieke richting en hebt kennis van en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in de bloemen logistiek. Je bent flexibel, hands-on en ziet geen problemen maar uitdagingen. Je beheerst zowel de Poolse als de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je vindt het geen bezwaar om periodiek op een zaterdagochtend te werken. Je bent een teamplayer die beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. En uiteraard goede  arbeidsvoorwaarden en ruime ontwikkelmogelijkheden op langere termijn.

Ben jij enthousiast geworden?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je motivatie met CV mailen naar sollicitatie@minigerbera.nl. Wanneer wij een match zien, nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact op met jou. Heb jij nog vragen na het lezen van de vacature? Bel dan voor meer informatie gerust met Maarten Beekenkamp (Operationeel Directeur) via telefoonnummer 0174-255 900.

succesvol samenwerkenal meer dan 14 jaar

Follow us