Narcos

Vacature – Kwaliteitsmedewerker

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij oog voor kwaliteit en heb je een passie voor gerbera’s? Vind je het leuk om binnen een klein kwaliteitsteam, samen met onze kwekers, te streven naar de beste kwaliteit gerbera’s voor onze klanten? Heb je een afgeronde mbo-opleiding en ben je een kei in accuraat en nauwkeurig werken? En zou je het tof vinden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor onze coöperatie? Lees dan verder en reageer snel!

Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van kwekers die zich richt op het telen van mini gerbera’s van uniforme, betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Wij telen de meest milieuvriendelijke gerbera ter wereld met de laagst mogelijke CO2 uitstoot. De aangesloten 7 leden produceren op ruim 32 hectare jaarlijks circa 250 miljoen mini gerbera’s welke voornamelijk worden geleverd aan de grootschalige Retail in Europa. Wij investeren in een langdurige en nauwe samenwerking met onze klanten. Zo zijn alle kwekerijen MPS-Product Proof, Sedex en Chain of Custody gecertificeerd. Naast de productielocaties van de aangesloten telers beschikken we over een centrale DC in Poeldijk waar we de orders verzendklaar maken en boeketten worden geproduceerd.

Met het oog op verdere groei van de coöperatie is er behoefte aan versterking van ons kwaliteitsteam. Om hier invulling aan te geven, zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie:

Kwaliteitsmedewerker(Fulltime)

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een klein en slagvaardig team op ons DC in Poeldijk. Je bent als kwaliteitsmedewerker, samen met een collega, verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de aangevoerde bloemen. Je controleert of de bloemen voldoen aan onze specificaties en legt je bevindingen vast in het systeem. Waar nodig bespreek je je bevindingen met de leverende kweker. Daarnaast zorg je voor de juiste afhandeling van claims en retouren. Je bent samen met je collega aanspreekpunt binnen het DC voor de kwaliteit van de gerbera’s en rapporteert aan de operationeel directeur.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur Middelbare Tuinbouwschool, en hebt kennis van en minimaal 3 jaar ervaring in het keuren van bloemen. Je hebt oog voor detail, bent analytisch, hands-on en oplossingsgericht. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je vindt het geen bezwaar om periodiek op een zaterdagochtend te werken. Je bent een teamspeler die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je staat sterk in je schoenen en weet mensen te overtuigen.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. En uiteraard goede  arbeidsvoorwaarden en ruime ontwikkelmogelijkheden op langere termijn.

Ben jij enthousiast geworden?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je motivatie met CV mailen naar sollicitatie@minigerbera.nl. Wanneer wij een match zien, nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact op met jou. Heb jij nog vragen na het lezen van de vacature? Bel dan voor meer informatie gerust met Maarten Beekenkamp (Operationeel Directeur) via telefoonnummer 0174-255 900.

succesvol samenwerkenal meer dan 14 jaar

Follow us